SKRIVET: 2010-05-27, kl 00:07:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

hellu!

jag får väl kika in här och skriva ett litet inlägg ;) jag har ju verkligen inget annat för mig..
sitter uppe och väntar på en viss sötnöt. jag är trött men ändå inte, hm. borde egentligen gå och lägga mig då jag har föreläsning imorgon, jaja jag ska..

gjorde deligerings provet för medicinhantering idag, gick super! så nu är det bara att börja jobba. resterande av denna vecka kommer i stort sett bara bestå av tenta plugg. har lust att slänga denna tenta åt skogen men, I do what I have to do ;). igår var jag ute och sprang, känns i benen! hoppas hoppas att jag tar mig i kragen imorgon och springer en runda till :)

jag är glad att sommaren är här! efter den hemska vintern som var så förtjänar vi alla en riktig sommar. jag hoppas att denna sommaren kommer bestå av mycket SOL, bad, värme, grill, party och allt annat vad sommaren hör till!

nu ropar tandborsten so bye!

SKRIVET: 2010-05-01, kl 15:34:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

valborgsfirande

yes igår firande vi valborg. dock kom vi försent till föreställningen men vi missade iallafall inte brasan ;D jag och em drack goda cider innan, väldigt gott! iallafall.. efter brasan käkade vi falaffel och sedan drog vi till armin. trevligt hade vi allt ;) film idag med em kanske? borde plugga.. men!

dagarna har bestått av plugg, åkt motorcykel, fiskat lite och lekt med em och buddah, sprungit fram och tillbaka mellan min och catjas lägenhet också såklart! snart hem till trollhättan, kommer bli riktigt nice!

tentaplugg!