SKRIVET: 2009-11-30, kl 01:00:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

....

Har ni tänkt på en sak, livet stannar aldrig upp.
Hur mycket man än vill sakta ner eller stanna upp allting ibland så går det inte. Ibland känner jag att jag inte hinner med. Jag hinner inte med att andas in, tänka och fundera över saker och ting.

Visst har jag gjort många misstag i mitt liv. Men jag har lärt mig och gör inte om samma misstag som tidigare. Så är det väl med alla? Jag tycker jag är en bra flickvän, dotter och vän. Jag är bra som person och jag bryr mig faktiskt om mina närmaste. Jag hatar när någon mår dåligt, jag önskar att alla var lyckliga. Jag tänker inte ta åt mig skit, och tycka att jag är en dålig person enbart för att en annan person gör fel. Det har ofta varit ditt fel, inte mitt. Punkt.
Jag älskar min käre mamma, min härliga bror, min underbara pojkvän och mina fantastiska vänner. Och jag saknar min underbara pappa. Det var så länge sedan, jag tänker på dig ofta och undrar hur det hade varit om du varit här. Hur hade jag varit som person? Nu är det som det är. Men jag skrattar när jag tänker på dig för du var så lik mig, i allt.

NU ska jag fokusera på mig, sommar 2010, here we come eller hur Calina :)

Men först kommer vintern. Kul att se att okända människor också läser min blogg :D
Saknar Ida, snart!
Godnatt

juste, helgen ;P I fredags festade vi till som attan jag, Sandra, Calina och Kristina. Mycket roligt och mycket alkohol. Kanske därför det inte blev några bilder? Synd för jag hade världens sötaste klänning. I lördags var jag och mamsen i Göteborg och hade det jättemysigt :) Åt på restaurang (super god mat) och kikade runt. Sedan kollade jag tv med Calina, mys. Idag har jag umgåtts lite mer med Calina och imorgon blir det ännu mer Calina, även Sandra och lite Överby också. pusss

SKRIVET: 2009-11-27, kl 12:27:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

trollis..

Hej!

Skrev ett inlägg igår men det försvann, kanske lika bra. Nu är jag i Trollis.. (vad är grejen med trollis? Halmstads skada;) ) ..efter att jag blivit avslängd från tåget ;D piiinsamt! Aja, då var jag arg. Men jag skällde lite på kontrollanten på nästa tåg efter att han gett mig en liten pik. Han måste ha känt sig träffad efteråt för genast blev han mycket trevligare. Människor alltså.. aja, alla gör misstag!

Ny dag. Idag ska jag leta efter skolbäcker, säga hej till komunhuset, vilka inte blir lika glada som jag blir, jag ska nämligen dit och kolla varför jag inte fått min lön? Ikväll ska jag, Calina och Sandra, och säkert några till, trippa in i våra högklackade till olearys. Ska bli himla trevligt! Jag vill inte lova någonting, men jag ska försöka lägga upp bilder efter helgen.

Fick tillbaka min hemtenta, gick bättre än förväntat! Snart tenta igen.. Nu har vi även fått schemat för nästa termin, statsvetenskap. Vet ni hur mycket vi ska läsa egentligen?! Och hur många böcker?? Ångest!

Jag börjar undra om jag kanske börjar bli trött på att blogga. Jag ville prova men ser inte längre något syfte med bloggandet? Kanske kommer lusten tillbaka. Men därför jag inte skriver så ofta längre.. Men än ger jag inte upp!

Snart julafton, jag längtar faktiskt, så himla mysigt :) Start idag.

SKRIVET: 2009-11-24, kl 23:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

vaccin jenny

yes! Idag intog jag och två klasskompisar sjukhus stolarna och gjorde oss redo för svin vaccinet. Jag som vanligtvis är livrädd för sprutor gjorde mig av med min rädsla på två sekunder, underbart! Det var ju inte så farligt? Värre att ha ont i armen nu ju.. hoppas jag inte blir sjuk denna vecka för jag har seminarium på torsdag!
Idag har jag handlat lite, underbart att ha pengar kvar vid månadens slut. Jag köpte en termometer, bolero (vilket namn) och mat. Imorgon kanske jag ska handla lite mer? mat mat mat. Har haft en underbar helg! Bio :)
Ungern resan är bokat och betald :D I juli åker jag och mamma till Budapest i två veckor. Ska bli underbart att träffa mina släktingar och känna den ungerska atmosfären igen ;) Var ju i Ungern två gånger med Davve förra året men då träffade jag inte mina släktingar så nu är det dags känner jag.
Nu blir det dusch sedan ska jag kolla på lite serier tänkte jag.
Hejs!

SKRIVET: 2009-11-18, kl 18:16:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

vilket väder!

Det blåser  på bra här vid stranden. Lite, men bara lite oroad över att taket ska blåsa av eller att trädet faller på huset. Huset är inte riktigt okej byggt och trädet lutar, aja. Dagen har jag spenderat med sötnosen Nathalie som följde med mig till sjukhuset. Väl där fick jag en tant till läkare som inte lyssnar på sina patienter.. suck. Trots detta har jag ändå varit så pass lycklig att jag införskaffat mig en klänning, vilket Ida tyckte var på tiden! Oh saknar Ida!! Just nu är jag hemma och tvättar och pluggar. Och spelar Fishville på facebook, beroende? Neeej. Och inte heller David är beroende antar jag? ;P hejhopp!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 16:44:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

snacka om överlycklig!

Vilken dag! Jag har skrivit kontrakt på en jätte fräsch studentlägenhet som ligger på 4 våningen. Slipper bo i bottenlägenheten där alla inbrott sker! Kontraktet gäller mellan 1/1-31/5, så där slipper jag även betala under sommaren då jag ändå inte är i Halmstad, perfekt! Och lägenheten är hur fin som helst :) Väldigt bra planlösning.
Det började idag på så vis att jag skulle gå in på Kåren för att skriva kontrakt på lägenheten jag tittat på som låg längst ner. Dock har jag hört sen innan att det sker en del inbrott i studentlägenheterna på bottenplan så jag ville höra med honom om han har någon annan lägenhet på g. När jag väl kommer in på Kåren sitter en jätte ledsen och skrämd tjej som hade haft försök till inbrott i lägenheten bredvid (som jag tittat på). Och det var inte första gången som hon haft människor som försökt ta sig in, läskigt! Självklart fick jag smått panik och sa att jag inte kan tänka mig att bo där. Dock behöver jag hjälp med lägenhet eftersom jag har sagt upp min till årsskiftet.  Och se vad han trollade fram där på Kåren :)
Grupparbete idag, gick bra! Nu ska jag ut på promenix med Fatima och Jenny. Mat sen!
har jag skrivit om helgen? aja, helt okej helg i Halmstad med studentfest och utgång i lördags, jättekul! Idol i fredags och film igår, hejs!

SKRIVET: 2009-11-12, kl 14:17:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tja!

Harmycket i tankarna nu. Det är så mycket på gång just nu men kommer inte att skriva om det här fören jag vet mer i nästa vecka kanske? Jag kan säga såhär.. Att hur det än blir så kommer det bli så mycket bättre än denna terminen, tror jag.

Föreläsning idag, gick bra. Nya basgrupper. Ska strax laga mat för jag är såå hungrig.
Ikväll blir det några öl och cider!

Läste precis på Aftonbladet  att en man blivit knivmördad mitt på torget i Halmstad vid lunch tid. Jag och två kompisar var där precis när polisen avgränsade hela torget, men vi fortstod inte varför. Nu vet vi.. Ush! Tänk om vi kommit dit 20 min tidigare? Ush!

SKRIVET: 2009-11-08, kl 18:41:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag kväll

Det är väl söndag idag? :)
Igår firade vi Bea hemma hos henne och vovven! Vi åkte även in till stan en sväng och rullade bowlingklot vilket jag är urkass på, självklart kom jag sist, inte så förvånande tyckte David. Sandra var några poäng över mig medan Bea och Mikaela tävlade om 1:a platsen. Mikaela vann med knapp marginal ;) Men har hon inte tävlat i bowling? :D Tack för en mysig kväll tjejer!
Idag har jag bara degat, degat degat ochh degat. Ska snart iväg och lämna tröjan hos Sandra, hämta mitt läppglans hos Calina och lämna hyrfilmer. Imorgon kväll? åker jag tillbaka till Halmstad. Tisdag har jag föreläsning 9-12.
Back to school säger jag bara!

SKRIVET: 2009-11-04, kl 12:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

oj..

haha tack ems för påminnelsen.. I'm back
Mycket har hänt.. Har varit i trollhättan typ två veckor nu, skönt! Har även tillbringat två dagar i Göteborg med gott folk. Fick cp ryck och hämtade älskling som också han var i göteborg, för att ta med honom till Sandras och Ivitcas Halloween fest. Jag var tyvärr inte utklädd men nästa år ska jag vara utklädd till kossa har jag bestämt för jag hittade en söt dräkt på Överby.
Under min vistelse i Trollhättan har jag hunnit vara med Calina den fina också :) Hon, jag och Sofia livade upp Olearys i fredags kväll! Annars har jag bara chillat... chilla chilla chilla chilla
Imorgon åker jag och älsk neråt i landet. Jag hoppar av i Halmstad och han forsätter mot Malmö. Imorgon ska jag lämna in den hemska hemtentan. Äntligen blir jag av med den och jag vill aldrig mer se den! Sedan har jag även seminarium. Framåt kvällen ska jag nog skriva kontrakt på min nya lägenhet.
Dagen efter det, fredag morgon så åker jag back to Trollhättan igen :) I helgen fyller Bea 21! Fira henne med bowling på lördag! Emely är även hemma i helgen så nu ska vi tjejer umgås riktigt mycket! Fika med Calina hoppas jag också på!
Ida, saaaaaaknar dig!!
knallemarknad idag? jatack.. pizza nu hej