SKRIVET: 2009-10-27, kl 23:07:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

combact!

Kände mig smått backfull idag, nej jag drack inte men var uppe till 6, ush
Idag har jag och Sandra tränat Combact, boxning med slag och sparkar utan motståndare. Riktigt roligt och givande! Shit som vi kämpade. Jag rekommenderar det till alla! Det var länge sedan jag tränade så hårt :)
Imorgon blir det plugg, solning, boxning och sedan film med Calina!
ps. varför grinar alla amerikaner så fort det visar sitt ansikte i tv? tacka gud gör som också! shit...

SKRIVET: 2009-10-26, kl 10:32:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

godmorgon!

haha varför skickar jag alltid sms i sömnen som jag sedan raderar? Calina vad skrev jag i smset? :D
Lördagen var  hur mysig som helst! Först bio med mamma. Filmen var hur bra som helst! Rekomenderar både ettan och tvåan. "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". Efter bion drog jag och Sandra ut en sväng och drack pimpade drickor ;), iallafall.. körde hem Sandra, kom fram till att jag inte var trött så drog och hälsade på Calina på max. Väntade tills hon slutade sedan drog vi hem till henne och käkade tårta och drack te ;)
Igår pluggade jag hela dagen och gick även en liten promenad ;) Idag blir det i princip som gårdagen förutom att jag ska till biblioteket en sväng. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Kanske hälsar på Calina igen :)
puss!

SKRIVET: 2009-10-24, kl 17:42:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bio

Yes, snart blir det bio med mamma. Vi ska se Flickan som lekte med elden. Första filmen var sjukt bra så denna är säkert också spännande! Efter bion lämnar jag mamma och åker sedan till Sandra. Kanske blir en sväng till Olearys. Idag har jag mestadels bara pluggat, plugg plugg plugg..
Har inget mer att skriva så bye!

SKRIVET: 2009-10-23, kl 11:13:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

mammas födelsedag!

Grattis mamma på födelsedagen!
Idag är ju mammas födelsedag vilket innebär att jag ska ta min bil från otrygga Halmstad till Trollhättan där den hör hemma. Ska bli skönt att åka "vansinnesfärd" i min bil igen! Tycker om att köra mellan Trollhättan-Halmstad-Malmö. Lite långt dock men det är raksträcka så det är bara att gasa på ;) Ska bli härligt att ha tillgång till min egen bil när jag väl är hemma hos Mamma. Här i Halmstad använder jag ju ändå inte bilen så mycket..
I morse lämnade jag av älskling vid tåget och styrde sedan mot sjukhuset där jag tog blodprov. Mysigt! Efter det, när jag väl landat på parkeringen tänkte jag i princip så som Emil i Lunnebergas pappa brukade skrika: Emiiiiiil! Fast jag ändrade namnet till Daaaave! Han lyckades åka iväg med alla mina hemnycklar, och då har jag ändå 3! Lite lätt panik över att inte komma in i lägenheten. Ringde hyresvärden och lyckligtvis fanns nyckel hos grannarna, jackpot!
Så nu sitter jag i min lägenhet, funderar över om jag ska sova en stund? Nej, jag packar och drar..
Igår kväll tittade vi föresten på "min nya lägenhet". Jag tyckte om den jätte mycket. Två våningar, balkong och det viktigaste. En fräsch och riktig lägenhet! Wonderful
Så.. då sätter jag igång. Vet inte hur länge jag stannar i Trollhättan, men kanske att jag stannar lite mer än en vecka. Bjuder på en bild från vår taco kväll igår

SKRIVET: 2009-10-20, kl 13:29:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

flyttning?

Nu är det mycket som snurrar i huvudet..
Jag har fått tag på en ny lägenhet! En fin och fräsch tvåa. En klasskompis ska flytta därifrån så då är tanken att jag ska ta över den. Det är en riktig lägenhet jämfört med denna och dubbelt så stor med balkong! Underbart!
Dock ska jag ansöka om förflyttning till Malmö högskola till nästa termin. Tyvärr blir detta en sen ansökan så vi får se vart det leder. Dessutom måste det stämma ihop med att jag hittar en lägenhet så snabbt som möjligt som jag kan hyra från januari. Men om allt skulle lösa sig och jag lyckas komma till Malmö blir det underbart för jag har både Emely och Dave där. Plus nya människor som man möter där! Tror jag skulle trivas bättre.. Dock är jag ännu längre hemifrån :/ Nu gäller det bara att få ihop alla kontrakt. Ush.. men jag måste komma ihåg att det en så länge bara är Oktober så jag har lite tid..
Läkaren snart sen ska jag hämta min bil, skönt.. Puss

SKRIVET: 2009-10-18, kl 23:33:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

helgen..

ja då var denna helgen över. Har varit helt okej.
I fredags började jag och Ida med chips och dricka hos mig, kvällen slutade på Olearys. Lördagen började i Ninas mysiga lägenhet tillsammans med Nina, Ida och Gitta. Även denna kväll slutade på Olerran. Min fråga är nu denna: Vart har Trollhättans ungdomar tagit vägen? Olearys bjöd denna helg på 30 plusare och knappt några i vår ålder. Inga kompisar man kände igen tyvärr..
Denna dag har jag spenderat tillsammans med Calina, mys! Vi har käkat pizza och kollat på film och bara tagit det allmänt lungt. Jävligt skönt asså.. Imorgn kväll återvänder jag till mitt lilla bo i Halmstad. På tisdag har jag föreläsning, läkarbesök och sedan hämtar jag min bil, gött! hm..
saknar min kille.. snart snart

SKRIVET: 2009-10-16, kl 11:59:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

tja trollhättan!

Vaknade hemma i Trollhättan med en härlig känsla, skönt att vara hemma. Dessutom fick jag konstigt nog en härlig känsla av att snön börjar krypa fram? Vanligtvis lider jag när vintern närmar sig. Men detta året ser jag fram emot vintern. Den kommer bli mysig. Dessutom är denna hösten underbart fin!

Det var tänkt att det skulle bli en morgon promenad, men eftersom det regnar väntar jag med det. Just nu tvättar, diskar och städar jag. Ska snart bli lite plugg med och tills sist ett härligt bad. Senare ska jag nog träffa Calina en sväng och sedan Ida :) Hon närmar sig Trollhättan i denna stund!

Den 16:e idag, bra datum tycker jag ;)

So long!

SKRIVET: 2009-10-14, kl 20:56:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh, inte min dag

ramlat med cykeln, slagit i huvuden i en tegelvägg kraftigt, ätit kalla köttbullar, varit utestängd från tvättstugan tack vare en arg pittbull som vaktade mina stakars kläder lite för länge, tvättat mina underkläder och nya tröja i en blå nyans (jag lär mig aldrig, INTE lägga alla färger i torktumlaren samtidigt) och jag väntar fortfarande på att mina kläder ska torka eftersom tvättmaskinen fuckat sig.. vilken dag!

basgruppsarbetet var segt men det gick bra, toppen grupp! imorgon är det seminarium. nervöst då jag knappt läst i boken. vi ska redovisa ett fall av en persons liv och tillämpa olika psykologiska förklaringar. psykologi är intressant men svårt, det gäller att tänka till. när jag kommer hem imorgon ska jag kolla tv och äta räkor med mamsen. sedan ska jag sova ut för på fredag blir det plugg, hälsa på calina och sedan träffa ida! ska även laga mat med sandra i helgen, vi och mat! åter tillbaka i halmstad måndag då jag hämtar min älskling från verkstaden!
nu blir det nudlar medan jag väntar på tvätten, och packning!

SKRIVET: 2009-10-13, kl 10:37:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

godmorgon!

Varför skriver jag alltid att bilder kommer när jag ändå inte orkar lägga upp några bilder? Sorry. Bilder från lägenheten kommer möjligtvis nästa vecka. Denna vecka hinner jag inte. Plugg på högskolebiblioteket har det inte blivit än. Imorgon har jag basgruppsarbete och efter det får jag låna boken vi har seminarium om så eftermiddagen imorgon ska jag spendera sittandes i min soffa och på något sätt försöka ta mig genom boken. Seminariet blir nog inte så svårt denna gång..

Efter seminariet tar jag tuff tuff till trollhättan! Det ska bli så skönt att komma hem. Träffa vänner, mamma och min katt. Hon saknar mig.. Jag har aldrig älskat trollhättan så mycket som jag gör nu haha
Köpte en t-shit igår från Gina tricot för 99 kronor. Billigt och bra!
Idag tar vi det lungt, väldigt lungt. Ska kanske besöka frisören och gå ut med hundarna? Tycker jag..

SKRIVET: 2009-10-11, kl 11:37:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

flyttat!

Eller ja, flyttat och flyttat, jag har bytt lägenhet vilket är underbart! Pratade med grannen eftersom jag såg att hon skulle flytta. Så kom vi in på att lägenhet A är ledig. En etta precis som min fast med skild sovplats och vardagsrum. Genast ringer jag till hyresvärden och frågar om jag får byta lägenhet. "Visst, nyklarna ligger i förrådet!" Vi springer genast dit och jag blir som kär, nästan. Den är iallafall bättre än min förra lägenhet. Bilder kommer i veckan! Det var en trött men glad jenny som var färdig med flytten på 3 timmar.

Jag har insett att hur man bor spelar stor roll. Det är viktigt att man trivs. Jag strävar hela tiden efter att hitta bättre och bättre bostad. Jag har även ett mål i sikte! De nybyggna vita tre våningshusen mellan centrum och
skolan. Där ska jag bo!

Imorgon-onsdag blir det mycket plugg på högskolebiblioteket. Seminarium på Torsdag. Efter det blir det trollhättan trollhättan trollhättan fram tills måndag :)

SKRIVET: 2009-10-07, kl 20:39:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

supargatan

ps. bea fattas med även hon kommer på bild inom kort!

ja, jag bor allt nära Supargatan ;) Dock har jag varit nykterist hittills i Halmstad och tagit till Vodkan då jag varit i Trollhättan med mina töser! Idag har jag gått/sprungit fram och tillbaka på stranden vilket är ca 6 km, tycker jag är duktigt! Sedan har jag lagat mat, tvättat och solat en sväng! Har bestämt mig för att fixa super kroppen till sommaren 10? haha kan man skriva så?  Jag funderar även på att färga håret brunt igen, fast inte så mörkt denna gång. Eller kanske brunt med blonda slingor som Bea rekommenderade. Vad tycker ni?? Tatueringen hoppas jag även blir av snart då jag har klart motivet.
ja vad ska jag mer skriva, skolan går bra. Ganska mycket nu fram till den 5 november. 3 seminarium, en intervju uppgift, en Individuell skriftlig inlämningsuppgift och en litteratur uppgift till ett av seminariet. Mycket men det är inte svårt utan intressant! Jag har redan börjat så blir jag klar i god tid utan stress :)
Föreläsning imorgon 9-15. Sedan kanske jag bosätter mig på högskolebiblioteket för första gången. Efter det kanske jag hinner med min springrunda om det inte är försent.
Lite bilder från födelsedagsmiddagen, kommer dock mer senare.

SKRIVET: 2009-10-05, kl 18:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar helg, mindre underbar måndag..

ja, vart ska jag börja..
födelsedagsmiddagen med tjejerna var underbart rolig! Det var länge sedan jag hade så roligt. Har saknat mina tjejer så mycket! Vi åt taco- och köttfärspaj som var underbart goda! Det var en hit hos oss alla. Vi skålade och åt Margareta tårta, mums! Det var mycket skratt och spel på hög nivå. "jag har aldrig" blev väl ändå en liten höjdare också ;) Älskar er tjejer! Framåt kvällen drog vi oss mot nya Olearys, dans dans! Kvällen slutade på Backstage. Helt slut på söndagen! Köpte en jacka med Ida och åkte till Calina och Ivan mot kvällen en sväng. Helgen har vart helt underbar och jag längtar redan till nästnästa helg då jag åter besöker Trollhättan :)
Idag var dagen mindre bra. Började bra med härligt solljus men slutade med inbrott i min älsklingsbil. Att folk kan vara så egoistiska och onödiga. De som inte har råd att ha bil ska inte heller ta någon annans! Men det är anmält och allt ordnar sig..
vad ska jag mer säga? Sitter här och har tråkigt.. Föreläsning imorgon 9-12
Bilder från helgen kommer!

SKRIVET: 2009-10-03, kl 14:08:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Födelsedag på hög nivå!


Födelsedagsdagen igår var fantastisk! Tentan verkade gå välsigt bra, jag är nöjd. Blev bilresa hem vilket blev billigare och mucho smidigare. Väl hemma pratade jag med släkten på Skype och firade med mamma. Vi kunde inte hålla oss utan åt en liten bit av tårtan som är till middagen idag. Hoppas gästerna har överseende med detta ;) Fick även lite kläder från Gina utav henne, tack mamma! Sedan bar det av mot stan för att äntligen träffa min älskling Ida, kärt återseende! Vi drog till Olearys nya ställe som är toppen! Vi tillbringade kvällen med Calina och hennes vän. Kvällen var hur trevlig som helst helt enkelt.

Idag har jag handlat på systemet för andra gången denna helg och sen har vi även handlat mat till middagen ikväll. Tiden rinner iväg och jag  får skynda mig med att hinna städa, laga mat och göra mig iordning. Jag ser så fram emot ikväll och det kommer bli hur trevligt som helst!

SKRIVET: 2009-10-02, kl 00:09:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

födelsedag!

ja det stämmer! Min födelsedag idag! Äntligen är jag 20! Morgondagen blir förhoppningsvis fantastisk, hela helgen blir nog fantastisk! Imorgon blir det först tenta sedan bär det av mot Trollhättan! I Trollhättan äts det sedan tårta och festas gärnet! Idag har jag pluggat och tvättat. Tagit det allmänt lugnt helt enkelt :) Lite stressad över att klockan är 12 och jag fortfarande inte är i säng utan har en del att göra. Men hade väl ändå inte kunnat sova då jag är smått nervös inför tentan imorgon. Men det kommer att gå bra! Sov gott allihopa. Mer skrivande och bilder kommer garanterat i helgen!
Kram!