SKRIVET: 2009-12-18, kl 23:09:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

!!!!!!

  • Jag har blivit av med min lägenhet i Halmstad :)
  • Jag står etta i kö till studentbostäder i Malmö :)
  • Imorgon flyttar jag från Halmstad
  • Trollis nästa! Äntligen träffa Ida och alla underbaringar där hemma
  • Nathalie flyttar med mig och Fatima till Malmö :)

Idag har jag och mamma ätit på restaurang för första och möjligtvis sista gången i Halmstad. Fick ont i magen efteråt. Ingenting är bra med Halmstad ;P BYE BYE

SKRIVET: 2009-12-15, kl 21:36:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

nu är jag tillbaka

För tillfället är jag hos Dave i Malmö, därför det varit lite tyst på blogg fronten. Jag har en del att berätta för er som inte vet. Jag har kommit in på Malmö högskola där jag ska fortsätta min andra termin på Folkhälsovetenskapliga programmet tillsammans med Fatima som också följer med till Malmö! Bye Halmstad.. Hoppas jag. Just nu försöker jag bli av med min lägenhet på Bolmens. Någon i Halmstad som behöver studentlägenhet?? Jag hoppas att det ordnar sig så att jag kan leta lägenhet i Malmö för fullt.
Idag har vi handlat klappar, vi är riktigt nöjda faktiskt. Imorgon är det födelsedags firande här och dessutom har jag och David två års dag imorgon <3
Snart Jul, ska tillbaka till Halmstad några dagar. Sedan kommer käre mamma för att hjälpa mig flytta mina saker till Nathalie så att dom förhoppningsvis kan stå där över jul. Sedan får jag köra ner allt till Malmö. Så ser planen ut! Trollhättan några dagar innan jul, längtar!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 11:47:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

god förmiddag

Hej. Kort dag i skolan idag, enbart en timme. AA (anonyma alkoholister) berättade idag om sina missbruk och sin alkoholism, väldigt intressant. Har ni tänkt på att det inte bara är de människor som sitter på parkbänkarna i stan som är alkoholister. Utan också högutbildade människor som jobbar som ingenjörer, läkare. Kvinnor som jobbar heltid samtidigt som de är mammor? Inte bara människor som dricker öl utan även människor som dricker dyr whisky? Något som är värt att tänka på för att dämpa våra fördomar.
Idag består dagen av tvätt, städ och plugg. Har även handlat lite mer mat. Ost och skinkpaj :)
Snart två årsdag, jul, jullov, flytt, nyår :)

SKRIVET: 2009-12-08, kl 21:19:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

godmorgon??

snacka om att jag är trött.. Jag har sovit i några timmar efter föreläsningen, skönt! Tentaplugget tidigt lördag morgon har tagit ut sin rätt. Idag har jag inte hunnit plugga så imorgon blir det plugg. Tentan närmar sig, buhu.. Idag åt jag en jättegod ost och skinkpaj, mums! Idag har jag hunnit kolla klart på Sex and the city filmen, så bra! Väntar med spänning på tvåan. Jag har anmält mig till Matematik B, så jag hoppas att jag kommer in och att det passar  så jag kan plugga parallellt med Statsvetenskapen.
Jag har letat efter syrliga nappar (godis) i tre affärer och inte hittat en enda?? Hallå?? jobbigt!
haha hej..

SKRIVET: 2009-12-06, kl 16:16:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

mycket tankar

Ja nu är det mycket funderingar på gång..
Som ni vet läser jag Folkhälsovetenskapliga programmet på högskolan i Halmstad. Kurserna vi läser är väldigt intressanta. Dock har jag ett problem. Denna utbildningen är inte en yrkesinriktadutbildning och de framtida jobben som man kan få efter denna utbildning är väldigt luddiga. Visst, de säger att detta är en bred utbildning men ingen kan lägga fram några konkreta jobb som man kan jobba med efter utbildningen. Då känner jag att jag egentligen inte vill lägga tre år och mycket pengar på en utbildning som kanske inte ger något i framtiden? Visst, jag kommer kanske kunna jobba inom Kommunen med olika projekt men det är ju inte det jag vill göra? Jag vill jobba med människor på något sätt. Och något jag varit inriktad på länge är att utbilda mig till Fastighetsmäklare, skulle vara toppen! Men.. Hur mycket tid och pengar vill jag lägga ner på att komma in på utbildningen? För det är inte lätt.
Men jag har bestämt mig, jag ska vara kvar här i Halmstad ett halvår till då vi läser Statsvetenskap till våren, vilket alltid är bra att ha. Samtidigt ska jag försöka plugga upp Matematik B som jag vet att jag behöver. Sen ska jag också göra högskoleprovet i April och därefter få se hur jag gör i höst. Kanske stannar jag här? Kanske jobbar jag istället eller pluggar ett år på Komvux. Världen ligger framför mina fötter och jag ger mig inte fören jag är nöjd :)
oh. vad tycker ni??
Sitter här hemma, gör ingenting och hela dagen har gått. Jag skulle ut på promenad men nu är det för mörkt ute. Borde plugga men motivationen är inte på topp. Jag vill börja träna! Börja röra på kroppen, NU NU NU. Snart, när skolan börjar igen i Januari så är det dags att köpa träningskort och börja skaka av julmaten. Det känns lite som om jag väntar på att mitt liv ska börja. Med träning och mål för att få den bästa utbildningen. Vi får se hur framtiden blir =)
Imorgon blir det plugg på statsbiblioteket eller högskolebiblioteket. Älskar att sitta där vid riktiga bord där man kan känna sig som en riktig student =)
haha det känns som jag bor med mina grannar. Jag hör allt dom gör

SKRIVET: 2009-12-06, kl 02:05:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

ush för denna lägenhet!

ja verkligen ush för denna lägenhet. När jag väl flyttat härifrån ska jag aldrig komma tillbaka hit. Snart, 2-3 veckor kvar sedan stänger jag denna lägenhetsdörren för gott, skönt! Jag slipper bo på bottenvåningen och jag slipper denna ofräscha lägenhet där man kan höra när grannarna andas. Studentlägenhet nästa!
Idag gick jag upp 8. 8 på en lördag liksom, jag är ju knäpp. Vid elva befann vi oss på statsbiblioteket där vi pluggade i fleeeera timmar. Sedan såg vi en bra film :)
Jag är trött, men kan inte sova, buhu

SKRIVET: 2009-12-05, kl 00:56:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

idol

Fredag kväll, jag, Fatima och Nathalie sitter och myser, mysigt. Vi har kollat på Idol och aldrig tidigare har vi skrikit så mycket som när Calle gick vidare till final! "In your face juryn" utbrast Fatima ;D Mycket riktigt. Dom försökte få Erik och Tove till final in i det sista. Men icke, folket älskar Calles röst och personlighet. Sen gick Erik vidare som är ödmjuk och sjunger bäst, enligt mig. Wonderful! Nästa år vinner jag ;)
Denna helgen blir det LUNGT. Imorgon intar vi statsbiblioteket redan vid 10? Tentaplugg!
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

SKRIVET: 2009-12-02, kl 19:26:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

bubbla

ja det känns som jag fastnat i en deppig bubbla. Vill komma ur?
Idag har jag inte gjort någonting, ingenting alls. Riktigt tråkigt faktiskt. Jag har bara suttit här sen typ 11 och försökt peppa mig själv till att börja plugga inför tentan, men icke. Nej nej, här finns absolut ingen motivation inte! Aja, jag kanske borde sluta tycka synd om mig själv och börja? Idag? Imorgon? Imorgon måste jag dock. Imorgon har jag föreläsning 9-12 eller 9-15? Någon snäll själ som vet? Jag behöver handla bröd..
Som ni märker idag finns det ju ingen hjärnfunktion what so ever
Jag längtar tills tentan är över. Då ska jag åka till min kära David och fira, fira hans mamma och fira oss. Sedan bär det av mot trollis där jag ska fira jul med familjen och umgås med mina vänner. Ida och Emely är hemma också. Alla på ett och samma  ställe, bra! Lättare att hålla koll liksom ;) Sedan kommer ju nyår också, go raketer!
Nu blir nog Dave arger men här kommer en gammal bild på oss från flyget mot Budapest.
ja tack och hej