SKRIVET: 2009-08-31, kl 21:19:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halmstad

Nu sitter jag i min lägenhet och pratar med mamma och även mormor från Ungern via Skype. Hur mormor från Ungern kom in på linjen förstår jag inte?;) Jag är helt slut. Kunde inte somna igår och idag har jag flyttat en hel del saker med tåget, tungt! När jag väl kom till Halmstad åkte jag och handlade mat precis vid Högskolan. Dyrt med mat alltså! Jag tillsammans med 30 andra studenter irade runt i affären som idioter. Vadå inga vanliga storhandlare? Det såg typ ut som alla tänkte "Hur gör man?". Åkte sedan hem för att äta och efter det åkte jag till klasskompisen Frida där flera från klassen var, jätte trevligt! Tjejerna är hur snälla som helst! Borde egentligen städa lite nu men att starta dammsugaren vid 9 kanske inte är en bra idé? Får bli storstädning imorgon. Inga bilder innan dess!
Cleanupxpress städa hos mig? GRATIS TACK
Chillar vidare och väntar telefonsamtal sedan blir det sängen. Imorgon har vi vår första föreläsning klockan 10-12. Just nu har vi enbart föreläsningar tisdagar 9.15-12 och torsdagar 09.15-15, gött!
Hej!

SKRIVET: 2009-08-30, kl 23:57:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejdå trollhättan!

Jätte roligt att fler läser min blogg :)
Ja, imorgon lämnar jag trollhättan. Men inte för gott, jag kommer tillbaka ofta ;) Det känns sjukt konstigt att jag flyttar imorgon. Jag lämnar verkligen trollhättan, det har inte sjunkit in än. Jag har så mycket flytt i tankarna nu så jag kan knappt tänka klart. Tack Sandra för dammsugaren! Jag uppskattar det till tusen och är jätte glad!

So.. Idag har jag vart på Överby och handlat det sista, sagt hejdå till Ida och Sandra. Efter det har jag packat klart och städat. Imorgon förmiddag drar jag.. Väl framme väntar storstädning. Kan ju berätta att jag, Ida, Nina och Sofia var på Yunkfesten på Swania igår. Sjukt mycket folk, roligt! Golvet höll på att brista men alla dansade på när Maskinen spelade. Det var en bra kväll med töserna och inte var det sämre av att vi hade VIP ;)
Bye the way, någon som vet hur en tv-boxer fungerar? Kan jag flytta med min tv-box till min nya lägenhet eller är det något som man varje månad betalar extra för?

Har inget mer att tillägga mer än att mer bloggande kommer från Halmstad.. Bye bye Trollhättan!

SKRIVET: 2009-08-29, kl 13:52:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

godmorgon bakfylla!

Fyllesvin är vi allihopa.. 
Igår intog jag, Emma och Ida stan. Först Sand en liten sväng, dock var det så lite folk att vi dissade. Vi hissade däremot Rockklubben Backstage. Där var det mer folk, yes rockare. Mycket Max blev det för min del! Mums! Pommes med Sour cream and pepper dipp när man är full är det bästa. Jag försökte avgöra om de två som stod i kassan var tvillingar, nej men syskon. Bra där Jenny! Medan jag står där och gissar för mig själv står Ida och ropar om och om igen "Skynda skynda" till de anställda och Emma beställer en glass mitt i natten!? 
Härliga tjejer!


Har handlat med mamma idag. Blev ett par skor som ska användas flitigt i höst. Sedan har vi även köpt en del saker till lägenheten. Någon som har förslag på vart man kan köpa stora ramar?
Bilder från min lägenhet kommer som lovat, dock dröjer det några dagar till.

Swania idag! 

SKRIVET: 2009-08-26, kl 22:37:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma igen

Hemma från Halmstad. Har varit väldigt roligt! Min lägenhet är helt ok, mer än ok. Den är lagom stor för en studentetta där wc och dusch är ett rum, litet men smidigt kök som dock står i hallen, klädrum, och ett relativt stort vardagsrum med säng, soffa, tv, bord och byrålåda. Jag har även en ganska stor trädgård med egna utomhusmöbler :), grillning damer och herrar! Min soffa är dock katastrof. Tänk er en 60,tals soffa, manchester brun. Ush! Ska antingen täcka över den med något snyggt tyg eller ställa ut den i förrådet om det får plats. Dock är den väldigt praktisk om jag har gäster hemma då 4 personer kan sitta i den. Annars är allt helt ok. Är lyckligt lottad som fått en så bra lägenhet. Andra får ju små rum eller inget alls. Här kan jag iallafall bo i ett halvår/år innan det blir min tur på kölistan till lägenhet. Bor nära vattnet och 4 minuter med bil till högskolan.

Så.. Igår träffade jag mina klasskamrater, hur schyssta som helst! Jag fick min krona på förfesten så jag kunde vara med i gänget. Efter några lekar begav vi oss sjungande till kår-puben. Alla var på gott humör! Dock gick vi hem lite tidigare så att vi kunde sova ut inför registreringen som var idag. Även det gick bra, sedan tog jag mig "hem" till Trollhättan igen. 

"Vi är FVH:are
Hälsa hälsa!
Att festa det är dumt och fel
Så vi festar inte alls
Studentfester och bot
Är stora hälsohot
Ja vi är FHV:are
Och festar inte alls

Men detta är ju inte sant
Inte inte!
Det är klart vi festa kan
Festa festa hej!
För studentfester och bot
Är väl inga hälsohot 
Så vi festar jämt minsann
Festa festa hej!"

Bilder från lägenheten kommer i nästa vecka!

Fick två jobbtillfällen hos Vikariecentralen så imorgon och fredag jobbar jag i kök på en förskola. Alltid lika trevligt med extra pengar! Härligt att det blivit en hel del extrajobb de senaste veckorna. 

Idag har jag fikat med Ida och Sofia. Fia tog även hål i naveln, duktig flicka! Gick ju galant. Tror jag och Ida var mer nervösa en Fia själv ;) I helgen blir det PARTY med mina älsklingar! Ska upp halv 6 så..

Godnatt

SKRIVET: 2009-08-25, kl 12:15:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack och hej! Kårpub nästa!

Snart åker jag med min lilla bil från Trollhättan. Hela mitt liv ligger i bilen just nu. Bye bye Trollhättan! Jag är tillbaka imorgon men bilen blir Halmstadsbo redan idag. Sjuk dag igår, lyckades tvätta mina färgade kläder med svart, vilket resulterade i att alla mina färgade kläder blev mörka? Tur att mamma fanns till hands så att hon fick ut den mörka fägen, TACK. Handlade också en del igår, så nu har jag små saker jag lär behöva i lägenheten. 

Vi ska kolla runt i stan efter affärer, kolla vart jag ska jobba nästa onsdag. Måste även kolla in högskolan så jag vet vart jag ska imorgon på registreringen, spännande dag! Ska till en tjej i min klass som har förfest innan vi drar till kår-puben, ska bli sjukt spännande!!

Bilder från lägenheten kommer ikväll eller de närmaste dagarna!
So long! Så NERVÖS!!


SKRIVET: 2009-08-24, kl 09:13:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppe med tuppen!

Ja det kan man säga.. 
La mig tidigt igår, redan innan elva. Jag hade ingenting att göra och ingen ork att packa. Nu är jag dock uppe tidigt och det tackar jag för, har en hel del att göra idag. Det mesta är nerpackat, bara kläder kvar. Behöver dock storstäda rummet, städa bilen och sedan ta bilen till bilverkstan för att fixa vindrutetorkarna så att jag kan se ut när jag kör i regn, vore bra! Imorgon drar jag och min bil! Hoppas verkligen att allt  får plats, åker ju bara en vända. Jag kommer tillbaka på onsdag men min bil blir dock kvar..

Tju!

oh, jag vill ju inte flytta egentligen! Det finns så mycket som håller kvar mig här just nu. Så många minnen, så många vänner, så mycket kärlek. Här har jag ju växt upp, vart tonåring, upplevt lycka, sorg, kärlek, svek, glädje, ja allt.. fan.. Någon gång flyttar jag men inte trodde jag att det skulle vara nu. Även fast jag kommer tillbaka många gånger så bor jag inte här. Inga mer bilturer med Ida, ingen mer utgång på Sand, Lippan eller Olearys, inga mer förfester med gänget, ingen mer trygga Velanda, ingen mer mamma och Tussi, ingen mer två minuter bort till Sandra.. eller jo, det kommer igen, men inte lika mycket. jag saknar  er redan. Det gör mig så ont att tömma mitt rum.... 
Men jag får också tänka på att jag enbart har föreläsningar tisdag-torsdag så jag kan komma hem torsdagar-måndagar :) Jag, Lovisa och Ida planerar att komma hem någon helg i September. Låter som lång tid men September är ju faktiskt strax här! Kommer även hem i början av Oktober, min födelsedag!

Yes! Fick ett nytt jobbpass onsdagen den 2/9 i Halmstad. Dagen efter första föreläsningen, gött! Föreläsning torsdagen med sedan vill jag åka till min D man ;)
Vill ha! Önskar jag kunde få önska dig i födelsedagspresent men tyvärr har jag varken råd eller tid för dig just nu. Och du tillhör säkert någon annan lycklig ägare ;)

SKRIVET: 2009-08-23, kl 20:10:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

En typisk söndag..

Helgen har varit väldigt underhållande då jag, Ida och Fia på fredagen intog Sand efter att ha kört en egen liten fest i bilen vid vattnet. Vadå nördar?;) På Sand dansade vi sedan och drack "stor stark vatten" vilket var trevligt. Jag har alltid lika kul med mina tjejer! Mina vänner är de underbaraste som finns.

Lördag, förfest. Dock blev det inte mycket av förfesten för min del då jag var sen dit så jag blev beordrad att halsa i mig två groggar för att sedan gå mot Olearys. Lagom med folk och musiken var jättebra! Efter en timme på Olerran begav vi oss mot Sand i hopp om större dansgolv och nytt folk. Varken dansgolv och annat folk blev det då dansgolvet var tomt, ja hela stället var i stort sätt tomt, not good! Och så slutade sedan vår kväll och helg.. 

Idag har jag minglat med Sandra på Överby, alltid lika trevligt! Sedan käkade jag och Ida pizza, mums!
Har nog packat ner det mesta nu inför flytten. Imorgon återstår det att fixa med bilen, städa rummet och packa ner det sista. På tisdag åker jag ner för att få mina nycklar och bekanta mig med lägenheten. Bilder kommer från lägenheten! Onsdag är det registrering på högskolan i Halmstad. Bye bye Trollhättan för några dagar, är tillbaka på Onsdag kväll förmodligen :)
 

SKRIVET: 2009-08-19, kl 21:14:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma från Malmö och festival!

Jobbigt att behöva gräva bland alla mina flyttlådor för att en liten sladd?
Hej!

Har haft en helt underbar helg med musik, god mat, munkar, mys och trevligt sällskap!
Har hunnit med att se Veronica Maggio, Timbuktu, Lena och Orup. Superbra!! Scenen under Malmöfestivalen är sjukt stor så man ser bra i stort sett överallt och musiken hörs över hela Stor torget. Har ätit ännu mer av de efterlängtade mini munkarna. För många kanske? ;) Ne, man kan inte äta för många av dom. Har även köpt en afrikansk mask att hänga på väggen i min nya lya :) Har även fått en cykel! Tack!! Den lär behövas i Halmstad.

Nu har jag åkt hem igen för en väldigt billig peng! Imorgon och på fredag jobbar jag som Demopersonal i Stenungsung. Ska bli roligt. Hoppas jag hittar dit bara.. I helgen blir det väl utgång en sväng men annars bara städa och packa det sista. Den 25 åker jag ner för den 26 har jag registrering, kanske jag redan nämnt? Iallafall, ser fram emot studentlivet och min egna lägenhet. Men jag har nog inte riktigt förstått än att jag faktiskt flyttar härifrån? Det finns personer jag skulle vilja träffa innan jag åker.. Men men, jag kommer ju hem ganska ofta. Men kommer allt bli detsamma?

Vill bara tillägga att det finns en underbar människa som gör mackor till sin flickvän som hon sedan kan mumsa i sig på resan. Köszönöm, puss!

Tja!

SKRIVET: 2009-08-16, kl 14:23:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Malmöfestival 09!

Malmöfestivalen är i full gång och därför har jag tagit mig ner till Malmö, som vanligt. Igår kollade vi på Veronica Maggio som hade sjukt bra scennärvaro och bra röst live! Timbuktu var också riktigt grym, styrde upp stämningen hos publiken till max. Igår åt jag också det som jag två gånger per år ser fram emot här i Malmö, nämligen nygjorda minimunkar! Mums! Ska nog köpa några till idag ;). Igår lyckades även en kille skvätta varm olja på mig, duktigt! Gjorde ont och min dröja fick oljefläckar, men vi fick en hundring som kompensation, bra där.. Men förutom den lilla olyckshändelsen så har Malmöfestivalen hitills varit toppen!

Igår blev jag officiellt hyresgäst till min lägenhet i Halmstad!
Nu ska jag kolla på Motor gp (heter det ens så?) och låtsas vara intesserad, hej!

Två bilder från Sand

SKRIVET: 2009-08-14, kl 16:40:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Debatt

Roade mig på facebook där jag kom in i ett disskusions forum om sverigedemokraterna, och vidare därifrån in på deras hemsida. Jag ryser av att läsa vad dom skriver och jag mår  ännu sämre av att veta att många medborgare i detta samhälle faktiskt röstar på sverigedemokraterna på grund av sin okunnighet. De är okunniga om omvärlden, okunniga om människor som invandrat från andra delar av världen och framförallt okunniga om vad partiet i grund och botten står för. Människor, ni måste kunna läsa genom raderna?!

För några år sedan satt jag och pratade med ett par i 50 års åldern som bor i ett avlägset litet samhälle i Skåne. Vi kom in på Sverige och demokrati och de beklagade sig över att det kommit in så många invandrare i landet och att de därför bestämt skulle rösta på sverigedemokraterna. Herregud? Hur korkade och omänskliga kunna dessa människor vara..

Om jag går efter sverigedemokraternas punkter så kan jag framlägga det såhär.
"De vill värna om Sveriges suveränitet och motsätter överstatligheten inom EU." När det gäller att utveckla läder, däribland Sverige så är EU ett perfekt exempel på det då länder idag handlar med varandra kors och tvärs, vi behöver detta för att överleva och utvecklas. Världen är byggd på detta sätt idag. Vårt samhälle skulle ha svårt att överleva om vi t.ex. inte kunde sköta import och export med andra länder. EU är ett perfekt sätt att underlätta denna utveckling.

"Brottsligheten är hög, antalet missbrukare bli större och sjukskrivningarna är snart flest i världen. Sverige är ett sjukt samhälle, därför att medborgarna inte trivs. Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter."

Är dom seriösa? För det första, hur kan de påstå att Sverige är ett sjukt land? Vilka siffror och vad baseras detta på? På att brottsligheten är hög? Med vilket land jämför de då? USA gånger 3? Och att vi har en av de flesta sjukskrivningarna i världen, har de jämfört med hur många som faktiskt arbetar i detta land jämfört med resten av världen, nej. Hur vågar de påstå att Sverige är ett sjukt land där medborgarna inte trivs. Just detta är enbart propagande för att de ska få med sig okunniga människor. Och självklart lägger dom till att enbart "nationalistisk politik" kan ge trygghet. ja, har dom fått med sig några väljare på sina första korkade meningar så tror dom väl på de sista också ;)

"De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Sverigedemokraterna är det enda parti som vågar säga detta öppet.

Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer. "


Ärligt, skämtar dom? Att de flesta svenskar idag erkänner att invandringspolitiken varit ett misslyckande menar jag är helt fel då detta också baseras på helt ogrundad fakta. istället borde det stå, "sverigedemokraterna är det enda parti som tycker att invandringspolitiken varit ett totalt misslyckande." Så nu kan man fråga sig. Hur gick det för Tyskland under Hitlers styre där man strävade efter ett homogent samhälle? Medborgare tystades ner, ett mångkulturellt samhälle där människor med olika bagrund och religion slets upp från rötterna medan andra hjärntvättades. Medborgarnas fria vilja, bullshit! Människors okunnighet snarare. Och hur gick det tillslut för Hitlers homogena samhälle? Jo, den förstördes av omvärlden. Det fungerar inte i dagens värld att ha ett homogent samhälle eftersom världen idag är sammankopplad som den är. Fråga dig själv? Skulle du vilja att Sverige blev bortkopplad från omvärlden? Utestängda från omvärlden? För det är det vi skulle bli om vi strävade efter ett homogent samhälle. Jag ska ge sverigedeokraterna ett svar på "ohållbar situation med kulturellt främmande enklaver enligt dom själva." Det är människors okunnighet som sätter motsättningar mellan människor med olika bakgrund och kultur. Vi måste inse att vi kommer från olika kulturer och lära, förstå från varandra istället för att argera utåt med taggarna enbart för att vi är rädda för det nya coh främmande. Sedan kan vi inte heller säga att "invandrare bara förstör i vårt samhälle". Ja, det finns invandrare som förstör i vårt samhälle. Men har någon tänkt på varför det kan vara så? Tänk dig själv att komma till ett främmande land och helt nytt samhälle där vissa människor faktiskt kan vara fientliga och känna dig ovälkommen i vad du faktiskt har börjat kalla för ditt hem. Ett ställe där du slipper bomber och dödsjutningar varje jävla dag och natt! Nu ska jag inte försvara alla invandrare som förstör. Självklart finns det invandrare som förstör och det är inte okej, som t.ex. vissa ungdomar i Rosengård. Men vi måste också inse att det även finns svenskar som förstör också. Eller hur? Sedan vem som gör vad och vem som gör mest är inte vesäntligt... Det gäller istället att hitta en lösning där alla kan acceptera varandra och leva fritt. Sedan kan man fråga sverigedemokraterna hur de egentligen har tänkt när de säger att invandrarna ska återvända till sina hemländer. Återvända vart? Hem? Vilket hem? Dom har inget hem, kanske inte ens några att knyta an till. Och vad ska dom lämna här.. sina hem, jobb, vänner och familj? Man kan inte slita ut någon som börjar forma sina rötter här. Det förstår väl vem som helst..

så till alla okunniga människor som tänker rösta på sverigedemokraterna. Tänk till en extra gång och läs mellan raderna innan ni väljer.. Tack

SKRIVET: 2009-08-13, kl 18:51:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Busringning!


haha tja..
Emely busringde mig från en hemsida. Detta blev resultatet, dock kom inte det roligaste av slutet med. Men här är resultatet iallafall haha! Jag höll på att ringa till Swedbank i Malmö för att klura ut problemet.. När det visade sig att det var Emely som busringde höll vi båda att dö av skratt.

Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar från Trollhättan. Två helger kvar, sedan drar jag med min vita lilla Opel bil. Gäller att jag håller koll på mitt egna bilmärke. Någon helg sen trodde jag ju att jag hade bilmärket Ford gemensamt med en av Idas bekanta.
NN: Jag har en Ford.
Jenny: Nej! Det har jag med!
Ida: Nej Jenny, du har en Opel.  
Iallafall, den 25 drar jag för den 26 har jag upprop. Sedan har jag ledigt i nästan en vecka innan skolan kickar igång den 1 September för min del!

Promenad med mor nu, tja!

SKRIVET: 2009-08-12, kl 12:14:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Navid Modiri och Gudarna

Hej!

Igår tog sig jag och Ida till Göteborg för att kolla på bandet: Navid modiri och Gudarna. Idas favoritband och nu diggar jag dom också. Riktigt bra låtar och grymma scenframträdanden måste jag säga! Jag blev på riktigt bra humör under konserten, fast glad hade jag ändå vart hela dagen :). Eftersom Ida har flytt till Alingsås för att umgås några dagar med sin kära mormor och eftersom Sandra jobbar häcken av sig så har jag inte speciellt mycket planerat idag. Vad gör man då? Jo, hittar på saker att göra :D Så idag blir det att packa lite till inför flytten, kolla film med mor och sedan blir det ett hårt träningspass, springa framochtillbaka på spikön och sedan simma några längder. Sedan ska jag lämna tillbaka filmen till Sandra, kanske tvingar henne till en kopp te också!

Tack Emely som fixat min blogg tillfälligt  och ska fixa den mer sen, du är en riktig guldklimp! Snart ses vi i Halmstad gumman, eller vad säger du? Du kan ta med dina böcker så pluggar vi ihop!

Jag hoppas att mina vänner kommer att hälsa på mig när jag bor i Halmstad. Jag kommer att försöka besöka alla och åka kors och tvärs då mina närmaste bor i Trollhättan, Malmö och Växjö. Men jag bor ju i centrum av dessa städer så det ska inte bli några problem!

Frukost nu! Någon som har förslag på nyttig frukost?

Bilder får ni här på mig, Navid Modiri och Gudarna, Sandra och mig.

SKRIVET: 2009-08-10, kl 13:32:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej!

Kände att det var dags att starta en blogg för andra gången då jag i slutet av månaden flyttar till sköna Halmstad för att studera Folkhälsovetenskap på högskolan i tre år. Ser verkligen fram emot att ta ett stort steg ut i det fria och bygga upp mitt eget liv. Kommer bo i en liten etta nära vattnet, så alla vänner, hälsa på innan sommaren försvinner! Så här kommer ni kunna läsa hur mitt liv som högskolestudent flyter på. (Det betyder dock inte att ni ska sluta ringa mig) :D. Så nu får vi se hur mycket jag får ut av att blogga denna gången? Men denna gången känner jag att jag har ett syfte med att blogga, just för att mina vänner ska kunna läsa om hur det går för mig när jag inte är i Trollhättan.

Tänkte att den bästa starten är väl att berätta om ingen mindre än MADONNA och hennes konsert igår!

Utflykten började med att två mammor och hennes döttrar åkte till Göteborg. Virade runt i Göteborg, jag visste tillslut inte vem jag skulle förlita mig på under bilfärden, alla tyckte sig kunna vägen men ingen av dom pekade åt samma håll så jag irade runt i Göteborg en timme innan vi efter MÅNGA om och men hittade en parkeringsplats. Efter denna blev det en del shopping och jag har hittat mina drömväskor inne på Åhlens i 5:an huset! Jag dör! Varför ska fina väskor vara dyra väskor? Efter shoppingen blev det restaurangbesök med god mat. Där berättades det historier om mamma som alltid. Som när hennes vännina letar efter mamma på dansgolvet, det är tomt, ingen Maria syns till. Plötsligt höjs musiken i rummet. Och vem står inte i DJ båset om inte min kära mor som hjer volymen till max. Inspringandes kommer DJ snubben och mamma förklarar att hon helt enkelt fick ta saken i egna händer då hon inte ville dansa utan musik, haha.
 
Efter detta bar det av till Madonnas konsert! Häftligt när hela Ullevi gjorde vågen, runt läktaren och hela vägen ner till de tusentals människorna som stod på planen. Efter en berömd DJ spelning och många minuters väntan kommer äntligen självaste Madonna upp från scenen sittandes i en kungafotölj. Showen var helt fantastisk med alla dess dansare och olika scennummer. Jag tyckte om att det var en riktig show! Att hon sjöng live en hel del gjorde också saken mycket bättre! Att se Madonnna röra sig live och att sjunga tillsammans med Madonna (dock från läktaren) var mäktigt. Första halvan av konserten blev lite långdragen då vi inte kände igen alla låtar men andra halvan var suverän då "Like a prayer" och "La isla bonita" spelades. Det var fantastiskt helt enkelt!

DJ spelning innan MadonnaJag på Madonna konsert
Hej!